Onze dienstverlening

Wij zijn een financiële dienstverlener. Eerlijkheid, kennis en vertrouwen zijn onze kernwaarde en wij vinden dat onze klanten openheid van zaken verdienen. Daarom hebben wij onze dienstverlening over zogenaamde complexe financiële producten en hypotheken vastgelegd in een dienstverleningsdocument en de dienstenwijzer.

Dienstenwijzer
In de dienstenwijzer leest u welke diensten wij aanbieden en wat onze werkwijze is. Na het lezen van dit document weet u niet alleen hoe u ons kunt bereiken maar ook aan wie wij verantwoording afleggen, welke diensten wij leveren, hoe wij worden beloond en waar u terecht kunt wanneer het niet naar uw wens verloopt. 

Dienstenwijzer Finenzo 

Dienstverleningsdocument
De dienstverleningsdocumenten zijn opgesteld volgens de richtlijnen van de AFM. Op deze manier moet het voor u als consument makkelijker zijn om financiële dienstverleners met elkaar te vergelijken. In de dienstenwijzer leggen wij uit welke diensten wij leveren en welke kosten hieraan verbonden zijn. Iedere dienst heeft haar eigen dienstverleningsdocument.

Dienstverleningsdocument - Hypotheekvraag
Dienstverleningsdocument - Risico's afdekken
Dienstverleningsdocument - Vermogen opbouwen

Tarief hypotheekaanvragen
U betaalt ons voor de werkzaamheden die wij voor u verrichten. Dat vinden wij wel zo eerlijk. Een starter kunnen wij bijvoorbeeld al helpen tegen een starttarief van € 1.750. Heeft u al een eigen woning en koopt u uw volgende woning? Dan kunt u bij ons terecht tegen een vanaf tarief van € 2.000. Dit tarief is inclusief een relatiekorting en een korting voor het tijdig aanleveren van documenten. 

Toeslagen
Er zijn situaties die meer tijd en aandacht van ons vragen. Zo beoordelen wij voor ondernemers de jaarrekening en prognose in relatie tot de hypotheekaanvraag. Ook regelen wij voor u aanvullende producten zoals een overlijdensrisicoverzekering, familielening, starterslening of bankgarantie en vragen wij de taxatie voor u aan. Voor deze producten kan een toeslag in rekening worden gebracht.

Wat u betaalt is dus - net als uw hypotheek - op maat gesneden en alleen van toepassing op uw persoonlijke situatie. Uiteraard wordt u door ons vooraf geinformeerd over uw kosten.
 
Voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:
- financieel advies
- hypotheekbemiddeling  
- schadeverzekeringen
Daarnaast zijn wij ook uw RegioBank in de buurt en helpen wij u graag bij al uw bankzaken.


 
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Is een AOV te duur?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!