RegioBank

Sinds 1 september 2012 kunt u bij Finenzo ook terecht voor al uw bankzaken. Op het vertrouwde adres aan de Holterweg in Deventer. Zo heeft u één adres voor al uw financiële zaken.

RegioBank is een handelsnaam van de Volksbank N.V., statutair gevestigd te Utrecht en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 16062338. De Nederlandsche Bank heeft de Volksbank N.V. een vergunning verleend om bancaire activiteiten te verrichten. Hierdoor zijn het depositogarantiestelsel en het beleggerscompensatiestelsel van toepassing op tegoeden die bij RegioBank worden aangehouden.

U kunt bij RegioBank bankieren zoals u wenst: vertrouwd en persoonlijk. Naast het een compleet pakket aan bankproducten biedt de RegioBank u hoge rentes op uw spaargeld en aantrekkelijke voorwaarden op leningen. Voor al uw bankzaken bent u dus bij ons aan het juiste adres.
 

RegioBank Finenzo Deventer bij Rob's Grote Tuinverbouwing!
De kracht van RegioBank is de persoonlijke benadering. Als intermediair van RegioBank zijn we bij u in de buurt gevestigd en bent u geen nummer. Dat is onze kracht. Bankieren zoals bankieren bedoeld is.  Daarnaast willen wij een kantoor zijn waar u makkelijk binnenwandelt, met één vaste contactpersoon. Heeft u vragen of wilt u van onze dienstverlening gebruikmaken, dan kunt u voor al uw bankzaken contact met ons opnemen. 

Voor de actuele spaarrentes van RegioBank klikt u hier!
 

Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Is een AOV te duur?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!