_
Op 11 juni 2016 was het 40 jaar geleden dat Jan Smit is gestart met Hypotheken Info Centrum Deventer, de voorganger van Finenzo Deventer. Om dit jubileum te vieren hebben we in 2016 geld beschikbaar gesteld aan Stichting Kisiwa, hospice De Winde of Stichting Present Deventer. U kon stemmen op de organisatie die u het meeste geld gunde. In januari 2017 feliciteerden wij Stichting Kisiwa met het behalen van de meeste stemmen!Stichting Kisiwa heeft van u de meeste stemmen ontvangen in de jubileumactie
Wij feliciteren Ruben Koning, oprichter stichting Kisiwa, en zijn team met het behalen van een mooi aantal stemmen. Met dit bedrag kunnen in Kenia 44.980 maaltijden worden verzorgd! Een mooi resultaat. We hebben de betrokkenheid van de Kisiwa medewerkers gezien en zijn onder de indruk van hun persoonlijke inzet. Met hart en ziel en veelal belangeloos zetten zij zich in om zoveel mogelijk kinderen te helpen aan een betere toekomst. 

Kent u deze jonge stichting nog niet?
Ruben: "Wij helpen Kenianen structureel uit armoede door hen toegang tot onderwijs te geven." Stichting Kisiwa verzorgt elke dag maaltijden voor kinderen op hun eigen school. Dit stimuleert kinderen niet alleen om trouw naar school te komen, maar heeft tegelijkertijd een positieve invloed op hun resultaten. Naast voedsel op de basisschool biedt de stichting leerlingen de mogelijkheid om naar de middelbare school te gaan. Hierdoor is de kans op een goede baan aanzienlijk groter. Ruben: “Wij geloven in deze kinderen! We geloven in hun doorzettingsvermogen. Wij geloven ook dat ze, met uw hulp, een eigen toekomst kunnen opbouwen.”

Wilt u ook helpen? Dat kan door persoonlijke inzet, sponsoring van een middelbare scholier of door geld te doneren. Hier leest u precies wat er mogelijk is.


De stemactie is afgelopen!
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Is een AOV te duur?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!