Ons team

Jan Willem Smit
Jan Willem is directeur/eigenaar van Finenzo Deventer. Maar boven alles is hij een gedreven hypotheek- en verzekeringsadviseur. Voor zijn klanten zet hij graag een paar stappen extra. Voor een gesprek van ondernemer tot ondernemer is hij altijd te porren. Omdat hij zelf ook ondernemer is, weet hij als geen ander voor welke uitdagingen u staat. Hij helpt u graag uw financiële balans te vinden.

Samen met zijn wielrenvrienden fietst Jan Willem de grote klassiekers, zoals Luik-Bastenaken-Luik, Theo de Rooij Classic en La Chouffe Classic.
 

Wendy Boekema
Bent u benieuwd of u tegen voordeliger tarieven kunt lenen of extra kunt aflossen? Als hypotheekadviseur kan Wendy u hier alles over vertellen. Daarnaast zorgt zij voor de afhandeling van de hypotheekdossiers. Heeft u vragen over de voortgang van uw hypotheekaanvraag, dan kan zij u informeren.

Wendy was altijd een fervent dressuurruiter en als haar dochter iets ouder is wil ze die hobby graag voortzetten

David Gerritsen
David is tijdens zijn studie bij Finenzo komen werken als vakantiekracht. Na enkele onderbrekingen werkt hij nu fulltime bij Finenzo en is hij volwaardig hypotheekadviseur. Benieuwd naar wat u kunt lenen? David informeert u graag.

In zijn vrije tijd voetbalt David graag en is hij vaak te vinden op festivals of dance events.
 

Gerard van der Pluijm
Gerard is zeer ervaren op het gebied van financieel advies. Hij gaat graag met u in gesprek over uw woonwensen en woonlasten. Met zijn ervaring en kennis op het gebied van hypotheken kan hij u zeker van dienst zijn. 

In zijn vrije tijd is Gerard vaak sportend te zien en ontdekt hij graag een nieuw stukje van de wereld.

Jan Damhof
Voor al  uw verzekeringsvragen kunt u terecht bij Jan. Wilt u een scherpere premie, een betere dekking of vraag u zich af of u nog goed verzekerd bent? In dat geval is Jan de aangewezen persoon om te bellen of om een afspraak mee te maken.
 
In zijn vrije tijd is Jan te vinden op de racefiets!
Jos Langereis
Jos is uw contactpersoon voor de RegioBank en versterkt hij de afdeling Verzekeringen. Wilt u meer weten over de spaar- en betaalproducten van de RegioBank. Loop gerust een keer binnen en vraag naar Jos, hij vertelt u er graag meer over.

Naast passie voor wijn, stapt Jos graag op de racefiets. Als frankofiel noemt hij zichzelf een bourgondische fietser.

Jolanda van de Graaf
Jolanda werkt sinds 2000 als commercieel medewerkster bij Finenzo Deventer. Door haar ruime ervaring en opleiding heeft zij veel kennis op het gebied van verzekeringen. Zij ondersteunt Jan Damhof administratief en is de vraagbaak voor menig klant die schade heeft.

In haar vrije tijd is Jolanda veel in de sportschool te vinden. En een vakantie is voor haar compleet als ze de bergen en de zon ziet.

Wieke Smit
Wieke is onze officemanager en verzorgt alle hand en spandiensten in en rondom het kantoor. Hierbij heeft zij voornamelijk contact met leveranciers.

In haar vrije tijd is Wieke vaak in de tuin te vinden en sport zij graag.
   
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Is een AOV te duur?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!