Samenwerking Miqa

Miqa makelen nieuwe stijl

Makelen nieuwe stijl is samenwerken. Samen met u en professionals werkt MIQA aan de verkoop van uw huis. Het team van MIQA bestaat uit Tom Oosterhuis, Irma Sollie, Simone Kamphuis en Marjon Blanken en staat garant voor een optimale presentatie van uw woning.

Concept
MIQA werkt volgens een nieuw en eigen concept en doet er alles aan om zoveel mogelijk positieve aandacht te krijgen voor uw huis. En natuurlijk het beste verkoopresultaat.Een werkwijze die wordt gewaardeerd, want op de website Wieisdebestemakelaar.nl, waar reviews te vinden zijn van de Nederlandse makelaars, scoort MIQA hoge ogen. "Een huis dat bij MIQA in de verkoop komt, bekijken wij door de ogen van de koper. Samen met de interieurstyliste en de fotograaf willen we een huis zo goed mogelijk tot zijn recht laten komen en vervolgens positieve publiciteit genereren.", aldus Tom Oosterhuis. “Ons netwerk en het netwerk van de klant zorgen samen voor het beste resultaat”

Betrokkenheid
Heel nadrukkelijk betrekt MIQA daarom ook de verkoper bij de verkoop van de woning. Het gaat om de betrokkenheid. Zowel van MIQA als van de verkoper. In deze markt verkoopt een huis zich niet vanzelf, maar klanten mogen MIQA altijd aanspreken op haar inspanningen. 24/7 hebben klanten toegang tot het klantenintranet. Daarop kunnen zij alles met betrekking tot de verkoop volgen en kunnen ze precies zien welke acties zijn ondernomen.

Nieuwe media
Om de markt te bereiken en te verbreden zet MIQA bovendien diverse nieuwe mediakanalen in. Via Twitter, Youtube, Linkedin, Hyves en Facebook zorgt MIQA voor een groot bereik. Daarnaast laat MIQA huis aan huis flyers verspreiden in het postcodegebied van de woning en krijgen de verkopers visitekaartjes van het te verkopen huis, zodat zij de woning in de directe omgeving onder de aandacht kunnen brengen.

Kijkt u eens op www.MIQA.nl
Kies een vestigingInformatie Vraag stellen Afspraak maken
Is een AOV te duur?

Klik hier!

 

Op zoek naar
de actuele
hypotheek-
rentes?


Klik hier!